Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil bonus freerolls hos Betsafe Poker og optjen bonusser gratis

Der er masser af gode grund til at spille poker hos Betsafe Poker. Til trods for at Betsafe Poker primært er kendte for deres store betting sektion så har folkene bag Betsafe Poker altid specialiseret i at lave de største og bedste promotions hver eneste måned eksklusivt for kunder hos Betsafe Poker.

Du kan optjene bonusser i februar

Igennem februar måned kan du som noget helt nyt optjene bonusser gratis i de mange store Bonus Freerolls hvor du kvit og frit kan spille med om de store bonusser hos Betsafe Poker. Vinderen af hver freeroll turnering får en flot $75 bonus som man nemt kan spille fri i de mange spændende pokerspil der kører døgnet rundt hos Betsafe Poker. Dermed kan du kvit og frit spille dig til de bedste bonusser og optjene ekstra penge for alt dit spil hos Betsafe Poker.

Hele $7.500 gives væk i februar måned hos Betsafe Poker i disse spændende bonus-freerolls som giver vinderen $75 i bonus. De øvrige 15 bedste spillere vil også modtage en bonus for deres placering. Dermed er det rigtig nemt at få sig en god bonus gratis i hele februar hos Betsafe Poker.

Vundne bonusser i disse turneringer spilles fri med blot 4 optjente point pr. dollar. Dermed er disse bonusser yderst attraktive for alle aktive pokerspillere, og man bør således heller ikke snyde sig selv for at spille med i turneringerne der som tidligere omtalt er helt gratis at deltage i.

Flot sign-up bonus til nye spillere

Udover de gode tilbud hos Betsafe Poker kan du også få en fantastisk flot sign-up bonus på dit første indskud hos Betsafe Poker. Vælg helt op til $2.000 i bonus og spil din bonus fri på den bedste klient på det store OnGame netværk.

Du kan selv vælge hvilken bonus du vil have hos Betsafe Poker, så det er bare med at komme i gang i dag og tage del i de mange tilbud hos Betsafe.

Spil hos Betsafe Poker