Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Poker Bonus

Som ny pokerspiller bliver du hos alle pokersites budt velkommen med tilbuddet om en poker bonus. Disse poker bonusser varierer i størrelse/valuta, ligesom der også er forskellige gennemspilskrav forbundet med hver eneste bonus.

Derfor kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilket pokersite der har den bedste bonus til dig. Den bedste poker bonus, er nemlig ikke nødvendigt den største bonus.

Det skyldes førnævnte gennemspilskrav – krav som kan være meget omfattende, hvis man vælger en stor poker bonus på flere tusinde dollars/euro.

I denne artikel forklarer vi mere om poker bonusser, men hvis du tripper efter at komme i gang, kan vi anbefale at du modtager en poker bonus hos verdens største online pokersite, PokerStars.

Læs mere om PokerStars’ poker bonus her, hvor du kan se hvilken kampagnekode, du skal bruge for at få den bedste bonus.

 

Hvor får man den bedste poker bonus?

Nu anbefalede vi PokerStars’ poker bonus i afsnittet herover, og det gør vi fordi, PokerStars bonussen er forholdsvis nem at spille fri, og så er PokerStars verdens største pokerrum, hvilket gør det til et perfekt sted at starte sin pokerkarriere. Her er der nemlig uanede muligheder for at finde modstandere at spille med på alle niveauer.

Men hvor får man så den bedste poker bonus? Svaret er ikke let at give et endegyldigt svar på, for det hele afhænger af, hvor meget poker du spiller. Som regel foregår det sådan, at du indbetaler et valgfrit beløb, og pokersitet matcher herefter dit indskud med en bonus på samme størrelse.

Bonussen sættes dog ind på din konto som et låst beløb, hvor pengene ikke er til rådighed til at spille for med det samme. I stedet frigives pengene til din konto, efterhånden som du optjener “player points” ved at spille poker for rigtige penge.

Nogle få og nytænkende pokersites, som f.eks. Unibet Poker, tilbyder en anderledes bonus, hvor du skal gennemføre forskellige missioner, for at få frigivet bonuspengene. Det er en sjov måde for helt nye spillere at komme i gang på, og du kan læse mere om Unibets Poker Bonus her.

 

En poker bonus er altid en god idé

Uanset hvilken type poker bonus du vælger, kan du være sikker på, at det altid er en god idé at spille en poker bonus fri.

Når du spiller poker online, betaler du nemlig løbende rake og turneringsgebyrer til pokersitet, for det er den måde de tjener deres penge på. Rake/gebyrer udgør en lille procentdel af dine vunde pots/turnerings-buyins, men hvis du spiller poker regelmæssigt, vil du formentlig betale hundredvis af dollars i rake i løbet af bare få måneden. Forhåbentligt har du vundet meget mere end dét, men det betyder ikke, at det ikke er en god idé at få så meget af sin rake tilbage, som overhovedet muligt. Og det er den mulighed en god poker bonus giver dig.

Da bonusserne udbetales løbende efterhånden som du betaler rake (læs: optjener player points), tilsvarer det, at du reelt får rakeback, mens du spiller bonussen fri. De fleste bonusser svinger mellem 20-30% i “rakeback”, og der er altså ingen grund til, ikke at snuppe de penge med, når du alligevel spiller.

Husk derfor at være opmærksom på, hvor lang tid du har til at spille din poker bonus fri. De fleste bonusser har en frist på 60-90 dage. Brug fem minutter på at læse betingelserne for din poker bonus igennem inden du aktiverer den, så du ved hvor mange dollars rake du skal betale for at optjene nok bonuspoint til at spille bonussen fri.

De fleste poker bonusser udbetales heldigvis i små rater á f.eks. $10 stykket efterhånden som du spiller. Faktisk er det de færreste bonusser nu om dage, hvor hele beløbet frigives på én gang. Med de bonusser, hvor bonuspengene udbetales løbende i rater, får du selvfølgelig lov at beholde de bonuspenge, du allerede har fået udbetalt, selv om du måske ikke når hele bonuskravet før tiden løber ud.