Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Lørdag 8/3: Tottenham – Chelsea. Pengene tilbage, hvis Tottenham slår topholdet.

secondchancesoccer2Chelsea er nu favoritter til at vinde Premier League og det er primært på grund af deres forsvar, der har holdt dem ude af problemer og holdt dem i toppen af tabellen. Tottenham er næste stop på vejen, og hvis et London-derby ikke var motivation nok, så er det faktum at Spurs har hårdt brug for pointene, for at hænge på i toppen, ekstra motivation. Og hvis Tottenham vinder, refunderer vi tabte sportsbook bets op til 500 kr. pr. kunde på spilvalgene: første målscorer, halvleg/fuldtid, korrekt resultat og halvlegsresultat.

Chelsea har ikke tabt de sidste 15 hjemmekampe og senest det skete var da Basel tog en uventet udesejre på 2-1 tilbage I September 2013. Kigger man  på de to holds indbyrdes kampe ser det langt fra godt ud for Tottenham som ikke har formået at hive en sejr hjem i dette årtusinde når de spiller ude mpd Chelsea. 10 nederlag og 6 uafgjorte er scoren før opgøret nu på lørdag.

Det er dermed ikke den letteste Second Chance som Nordicbet har præsenteret til spillerne men tror du på at Tottenham kan overraske er det som sædvanligt et rigtigt godt tilbud. Second Chance er faktisk et fedt tilbud da det ikke er umulige scenarier som skal ske for at spillerne får penge tilbage.

Nordicbet Sports -->> Tilmeld her