Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Isildur1 klar SuperStar Showdown hos PokerStars

Efter at PokerStars for nyligt annoncerede at det svenske high stakes fænomen ’Isildur1’ for eftertiden skulle repræsentere verdens største pokersite, har der været masser af overskrifter som Isildur1 har været hovedpersonen i. Til at starte med gik svenskeren i krig på $25/$50 Pot Limit Omaha bordene hvor han var intet mindre end brændende varm. Knap $300.000 fik svenskeren hentet hjem i løbet af få dage, og hele verden var klar til at Isildur1 for alvor ville sætte sig på tronen som internettets mest frygtede spiller igen.

Kostbar lektion fra Phil Galfond

Desværre for både PokerStars og Isildur1 selv gik luften for alvor af ballonen da svenskeren kom i kamp mod amerikanske Phil ’OMGClayAiken’ Galfond der gav svenskeren en dyrebar lektion i hvordan Pot Limit Omaha skal spilles. Isildur1 endte med at tabe de $300.000 han havde hentet hjem fra $25/$50 bordene, og efter det store tab var en realitet måtte svenskeren gå ned i takster og forsøge at vinde det tabte tilbage. Det er dog ikke ligefrem gået alt for godt.

Dags dato er Isildur1 noteret for et samlet tab på $96.000, så man skulle mene at Isildur1 har ekstra meget at kæmpe for når han senere i aften går i krig mod amerikanske Isaac Haxton i den store SuperStar Showdown promotion som PokerStars har lanceret med Isildur1 i spidsen.

De to spillere skal spille 2.500 hænder på fire styks $50/$100 No Limit Texas Hold’Em Heads-up borde, og når de 2.500 hænder er blevet spillet skal ham der er i minus glæde modstanderen med yderligere $150.000.

Med de aftalte regler for udfordringen bliver der i al sin sandhed noget at spille om for både Isaac Haxton og Isildur1 hvis identitet stadig ikke er blevet bekræftet.

Hvem der går hen og vinder den store udfordring og som minimum bliver $150.000 rigere kan du selv følge når slaget går i gang 24.00 dansk tid online hos PokerStars.

Få $600 i bonus hos PokerStars gratis

Nye spillere hos PokerStars kan modtage den maksimale bonus på op til $600 ved brug af PokerStars kampagnekode PSP7824. Denne bonus frispilles meget let og i mindre rater hvilket før den ufatteligt attraktiv. Download PokerStars, brug kampagnekoden ovenfor når du indsætter penge og modtag 100% bonus op til 600 dollars. Dine tre første indskud kan sammenlægges og dermed behøver du ikke indsætte det fulde beløb første gang for at få optimal og maksimal PokerStars bonus.

Lav din PokerStars konto her!