Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Her er den: Julegave idéen og kandidaten til årets mandelgave

December er lige rundt om hjørnet, og det betyder en kraftig intensivering af julestresset, som formentlig allerede er begyndt at mærke snige sig ind under huden på dig på dette tidspunkt af kalenderåret.

F.eks. skal du ud og købe julegaver, hvilket altid borger for et vist element af stress, og husk nu for guds skyld at få mandelgaven med, når du er derude og rende. Så er du fri for at køre på tanken d. 24. om morgenen igen, igen… Julen er fyldt med sjove traditioner, men at glemme mandelgaven er ikke én af dem.

Leder du efter den perfekte mandelgave, må vi foreslår årets skrabekalender fra Quick. Julekalender-skrabeloddet koster en 50’er, hvilket er en perfekt pris for en mandelgave, og derudover køber man ikke bare en mandelgave – man giver også den heldige vinder af mandelgaven en chance for at vinde en million kroner på selveste juleaften.

Kan man forestille sig en bedre gave, og så har den kun kostet 50 kr.!?

 

Årets mandelgave, for hvad nu hvis…?

“Jamen, Jens Winther Jensen… Det må da være forfærdeligt at give en million kroner væk. Tænk hvis der var den store gevinst, og så har man bare foræret den væk?”, tænker du måske nu, men til dét har jeg kun at sige; det er tanken der tæller!

Det er tanken der tæller, er noget man siger, når man har givet eller modtaget en gave, som måske ikke blev modtaget med den største entusiasme. En par gamle strikkede uldsokker fra bedstemors hjemmestrikkeri – nå ja, det er tanken der tæller.

Hvad så med den tanke, at du er parat til at give en million kroner væk til et familiemedlem du elsker og holder af? Det er da den smukkeste og mest uselviske tanke der findes, og det er bl.a. derfor, at et Quick Julekalender skrabelod er den perfekte mandel- og julegave. For tænk hvis den var der! Tænk hvis DU havde givet en du elsker en million kroner!

Den tanke kan modtageren af skrabeloddet til gengæld også holde fast i, selv hvis der ikke er gevinst. For du var trods alt villig til at give en million kroner væk.

Var der nogen der sagde årets julegave?

Køb skrabeloddet næste gang du besøger du lokale forhandler, så du har det klar, når det er tid til at pakke mandelgaven ind. Husk også lige at købe en julekalender til dig selv, hvilket du passende kan gøre online, hvor du kan skrabe din egen julekalender fra PC, mobil eller tablet.

 

Køb Julekalenderen online

Nu har jeg slået et slag for, hvorfor jeg synes en Quick Julekalender er årets mandelgave, raflegave, adventsgave… ja, kort sagt årets julegave (til en værdi af 50 kr.).

Du kan købe dit eget Julekalender skrabelod online hos Danske Spil, hvor det selvfølgelig også kun koster 50 kr., og hvor loddet er helt mage til dét, du køber nede i kiosken. Den eneste forskel er blot, at du med skabeloddet online skraber elektronisk.

Du kan stadig vælge at skrabe ét lod om dagen. Ja, faktisk kan du ikke skrabe mere end ét lod om dagen, medmindre du deaktiver “kalenderskrab” funktionen, som netop gør, at du kun kan skrabe frem til og med dags dato. Den er let at deaktivere, hvis du ikke kan vente med at udløse spændingen.

10 juletræer på 24 dage giver dig en rund million skattefrie kroner, men du kan også vinde mindre præmier, såsom 50.000 kr. i adventspillet.

Spil Quick skrab hos Danske Spil ->>

 

julekalender_skrab_2016_spil