Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Danmark missede EM – Farvel og tak Olsen!

DannebrogInden vi runder denne artikel af med en god nyhed for de faste læsere her på JWJ-bloggen, vil vi dog gerne først benytte lejligheden til at tage afstand fra den hetz, som har bredt sig mod Morten Olsen i kølvandet på den fejlslagne EM-kvalifikationskampagne.

Ja, vi tabte til Zlatan, og det er der sgu så mange andre der har gjort før os. Og ja, der var for mange kampe i gruppespillet som ikke gik helt som vi er vant til i lille Danmark, men Morten Olsen fortjener stor anerkendelse for det enorme stykke arbejde, han har gjort for dansk fodbold igennem de sidste 30-40 år. Både som spiller og træner.

Mange gode oplevelser har vi haft med Morten Olsen ved roret, og ja, der har været nogle dårlige ind imellem også. Vi er en nation på bare fem millioner mennesker, og ingen forventer FCK vinder Champions League i den nærmeste fremtid. Hvorfor er forventningerne så så umådeligt store til vores landshold. Ligesom dansk klubfodbold er det, må vi sande at landsholdet også er et niveau under de største i Europa, og vi bør som fodboldnation glæde os over vores sejre, og råbe “kom igen!”, når vi taber.

Det er urealistisk at forestille sig, at vi kommer med til samtlige slutrunder uanset hvem vores træner er, for godt nok har Danmark en række spillere der kan være med på topplan i Europa, men vi kommer formentlig aldrig til – som Frankrig, Tyskland, England, Spanien etc. – at kunne mønstre en trup med 22 spillere, som alle ville kunne begå sig i de største fodboldligaer i Europa.

Så slap af folkens og nyd når Danmark gør det godt. Ambitioner skal der være – på vegne af hele nationen – men vi må også være realistiske. Det var ikke Morten Olsens skyld, at vi ikke kvalificerede os til EM. Det var manglen på kvalitet og ikke mindst bredde i den danske trup.

Kom Så Danmark, vi kvaller til VM næste gang!

 

Har du bemærket noget nyt…?

Vi erkender vores gamle design her på siden var en smule forældet, og efter adskillige opfordringer på mailen fra faste læsere på bloggen, besluttede vi at ændre designet på bloggen. Det betyder bl.a., at hjemmesiden nu er optimeret til mobiltelefoner, og det gør den selvfølgelig lettere at læse for dem, som besøger os via mobilen eller deres tablet.

Derudover har vi fået ryddet lidt op på siden, hvilket betyder, at det nu gerne skulle være lettere at finde frem til de mange gode nye artikler, vi har allerede har tilføjet og kommer til at tilføje i den nærmeste fremtid.

Du kan f.eks. allerede læse vores nye poker bonus guide, hvor vi giver nye pokerspillere et par gode bud på pokersites, der er værd at overveje, når man skal i gang med online poker.

Vi håber du finder det nye design lækkert og læsevenligt, og husk at tilføje os til dine bogmærker, hvis du vil læse med her på JWJ om løst og fast indenfor betting, casino og poker på nettet.